Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A 2010-es magyar X-Faktor széria kivételes tehetsége, Takács Nikolas és a mezítlábas portugál #1 énekesnő, Aurea októberben egy közös, új felvétellel jelentkezett, Roberta Flack és Donny Hathaway klasszikus duettjének feldolgozásával, a “Where Is The Love”-val, melyhez az év végén videoklipet is forgattak Lisszabonban és Budapesten.

A videoklip exkluzív online premierje január 12-én este 20 órakor lesz a www.sonycenter.hu oldalon, míg TV-s premierjére másnap, 13-án este kerül sor a Fókuszban, az RTL Klubon. Ezután a videoklip Nikolas VEVO csatornáján is látható lesz a YouTube-on, és kiemelt rotációban indul el a MusicChannelen.

Nikolas és Aurea első alkalommal 2011. novemberében találkozott személyesen, amikor a kalapos énekes Lisszabonba utazott, hogy fellépjen a portugál díva telházas koncertjén, ahol több mint 3000 néző előtt mutatták be a duettet először élőben. A rendkívül sikeres showról koncertfelvétel is készült, mely 2011. decemberében “Aurea: Ao vivo no Coliseu dos Recreios” címmel CD+DVD-n meg is jelent Portugáliában a helyi Sony Music gondozásában, Nikolas és Aurea duettjének élő verziójával együtt. A koncert audiofelvétele Magyarországon is elérhető, az iTunes zeneáruházból tölthető le. A duett videoklipjében ebből a koncertből is láthatunk részleteket, valamint egyéb, a koncert előtt és után készült lisszaboni felvételeket Nikolasszal.

Két héttel a lisszaboni látogatás után Aurea érkezett Budapestre, ahol az énekesnő részvételével tovább folyt a videoklip forgatása, illetve Nikolasszal közösen Magyarországon is bemutatták a “Where Is The Love”-ot élőben, elsőként az X-Faktor december 3-i adásában, majd másnap Nikolas teltházas nagykoncertjén, melyből szintén bekerült néhány képsor a videoklipbe.