KezdőlapZeneVideóklipekMegérkezett Zséda ’Legyen úgy’ videóklipje

Megérkezett Zséda ’Legyen úgy’ videóklipje

-

Nagyon szeretem Zséda dalait, a videóklipje is nagyrészt jók szoktak lenni, nincs ez másképp legújabb videóklipjével is, amelyet a Legyen úgy című dalra forgattak.

Hirdetés

A legfrissebb nemzetközi trendet követő, ám mégis nagyon “Zsédás” dal Létray Ákos és Moldvai Márk műhelyében született, a szöveget pedig Geszti Péter írta, akivel az énekesnő már a Fekete rúzs című dal kapcsán is dolgozott együtt. A dal szövegbe lopott érzékiségét tovább fokozza Bársony Bálint szaxofon szólója. – írja a Magneoton honlapján.

Érdekessége a klipnek, hogy Zséda, aki a Szentkirályi ásványvíz első magyarországi arca volt 2 éven keresztül, azokat a fiatalokat hívta meg a klipbe szereplőnek, akik a tavalyi évben elnyerték a vízarca címet.

Hirdetés

„A videót karácsony előtti nap forgattuk, mikor Indián kimondta, hogy végeztünk, mindenkinek köszönöm a munkát, akkor ugrott éjfélre az óra mutatója, és köszöntött ránk az Ünnep. Úgyhogy ez az én karácsonyi ajándékom. És bár a „nyuszis magazin” felkérésének soha nem tettem eleget, a Legyen úgy kedvéért mégis nyuszilány lettem.” – nyilatkozta Zséda.

Nekem nagyon tetszik az új klip, remélem a ti tetszéseteket is elnyeri.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek