Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Enrigue Iglesias rajongóinak fog szólni a következő bejegyzés. Az EnriqueOnline.hu megkeresett és a segítségünket kérte, mi meg boldogan segítünk ha tudunk.

Az EnriqueOnline.hu rajongói oldal az egyik hazai koncertszervező irodától hatalmas lehetőséget, ajánlatot kapott. HA ÖSSZEGYŰJTENEK (MINIMUM) 5000 OLYAN E-MAIL CÍMET, akik OTT LENNÉNEK ENRIQUE IGLESIAS KONCERTJÉN , vagy komolyabb érdeklődők, akkor BIZTOS HOGY LESZ KONCERT BUDAPESTEN 2012 ÁPRILISÁBAN!

Enrique Iglesias is nyitott a dologra, de ez csak akkor jöhet létre, ha megvan az a bizonyos érdeklődöi csoport, akik el is mennének a budapesti koncertre. Aki részt venne a koncerten, vagy még csak gondolkozik azon, hogy OTT lesz, küldjön egy e-mailt a koncert@enriqueonline.hu címre! Vagy csatlakozzon a Universal Music kiadó facebook oldalán található felhíváshoz.
Minden egyes cím számít! Határidőnk: december vége, addigra kell összegyűjtenünk minimum 5000 emailt!

A jegyárakról is kaptunk tájékoztatást: 10.900,-Ft-tól 19.900 forintig lennének kaphatók.

A szervező iroda az e-mail lista alapján mindenkinek értesítést küldhet a koncert időpontjáról, a fan club tagok interneten soron kívül kaphatnának jegyet 1 napig, a jegyárusítás megkezdése előtt a “dühöngőbe” a színpad elé, és az előre feliratkozók között – sorsolással kijelölve, – néhányan részt vehetnének egy meet&greet-en a koncert előtt Enrique-vel!

További infó: www.enriqueonline.hu!