Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Elkészült az AFC legújabb klipje. A szokásoktól eltérően nem saját dalhoz forgattak klipet, hanem egy feldolgozáshoz.

Az időzítés nem a véletlen műve, hiszen a klip a 2011-es év egyik legnagyobb Britney Spears slágeréhez, a Till The World Ends feldolgozásához készült.

A forgatás – Magyarországon egyedülálló módon – egy olyan utasszállító repülőgép fedélzetén zajlott, amelyből a világon mindössze két működőképes példány található. A kisfilm főbb szerepeit az Anti Fitness Club tagjai mellett szexi iskoláslányok, egy szigorú tanárnő, egy kacér légiutaskísérő, és egy szemmel láthatóan ittas pilóta játszotta.

„Egyik szereplő sem profi színész. A lányok a baráti társaságunkból verbuválódtak, a tanárnő megformálását egy kedves ismerősünk vállalta, stewardesst megszemélyesítő hölgynek volt némi tapasztalata, hiszen éveken át ezt a hivatást űzte, a pilótát pedig a szomszédom alakította, aki annyira hiteles volt, hogy a reptéren többen információért fordultak hozzá, amin persze mindannyian nagyot derültünk” – mesélte ToMi.

A rendezői feladatokat Béres „Jimy” László látta el, a vágó a zenekar dobosa, Feka volt, a forgatókönyvet pedig a frontember, ToMi jegyzi, aki csakúgy, mint Britney, a premier napján, december 2-án ünnepli születésnapját. Hogy a zenekar épségben földet ért-e, hamarosan kiderül…