KezdőlapKoncertekJanicsák Veca szuperkoncert a Sportarénában

Janicsák Veca szuperkoncert a Sportarénában

-

Janicsák Veca korábban elhatározta, hogy énekesnő lesz és lemezt készít valamint koncertezni fog. Az álom megvalósult! November közepén jön első saját 17 dalból álló lemeze, előtte pedig egy saját koncertre is sor kerül „Veca Világa” címmel.

Hirdetés

„2011. november 6-ára nem egy átlagos koncerttel készülünk. Jövő évi Londoni bemutatkozásom előtt, egy olyan nemzetközi szintű show-val szeretnénk előrukkolni a zenekarommal, amely más országokban is megállhatja helyét. Új saját magyar dalaimat is bemutatjuk, hogy azok támogató szeretetével indulhassak el a pályán, akiknek énekelek, s akik szimpátiájukkal támogattak a versenyben, és velem éreznek, velem éneklik a dalokat a mai napig.” – mesélte az énekesnő.

A szuper koncerten megszólalnak Vecától várt ismerős dallamok, de új dala, a Kék angyal, s több saját világából merített, addigra már ismerősen csengő nóta is elhangzik majd. Mindezeket szimfonikus zenekarral kiegészített rock együttese, népi- és világbajnok táncosok és soha nem látott óriás videó effektek teszik egyedivé a „misztikus mesevilágban”, amely egyszerre tartalmaz meglepő és lebilincselő látványelemeket, ad változatos, szívre és lélekre ható, sokrétű zenei élményt.

Hirdetés

Jegyek a kaphatók az ismert jegyirodákban.

Időpont: Papp László Budapest Sportaréna
Helyszín: 2011. november. 6. 18 óra

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek