Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Tom Jones boldogan jelenti be, hogy óriási kritikai és közönségsikerére való tekintettel Praise & Blame elnevezésű turnéját folytatja, s 2011. november 22-én a Budapest Sportarénában ad koncertet.

Az énekes immár 46 éves karrierje rendkívül intenzívnek és sikeresnek mondható. Népszerűsége több mint négy évtizede töretlen mind színpadi előadóként, mind lemezkészítő művészként; ráadásul utolsó albuma kapcsán karrierje legjobb kritikáit kapta. Az újságírók csodálják és méltatják Praise & Blame című lemezét és koncertjeit.

Az album visszatérés volt az alapokhoz, az anyagot teljes egészében élő előadásként rögzítették Angliában, Ethan Johns felügyeletével, aki eddig olyan nevekkel dolgozott együtt, mint a Kings Of Leon, Ryan Adams vagy Ray LaMontagne. Az eredmény tanúsítja, hogy Tom Jones még mindig a csúcson van énekesként és előadóként.

A legnagyobb angol és európai városokban adott koncertek kirobbanó sikere pedig arra ösztönözte az énekest, hogy ezt az élményt minél több néző számára elérhetővé tegye, így folytatja a turnét, most már az egész világot bejárva.

Néhány kritika az eddigi előadások kapcsán:

“Kimagasló énekes… magabiztosságával és személyes varázsával Tom Jones még a bűnösöket is Isten elé tudná vinni – ha nem lenne saját maga is olyan csibész.”

“Csodálatos hangja van, és ezt élvezi is… lenyűgözően nyers, erős és keménykötésű blues-rock torok.”

The Independent

“Egy vadonatúj bandával és feszes ütemekkel a háta mögött, Tom Jones éneke elmozdul a megszokott basszusdörmögésből a lenyűgöző tenor felé… mosolyogva, viccelődve vezényli az előadást híres hangjával és erős, kézzel fogható boldogsággal, elhozva a Dél örömét közönségének is.”

The Telegraph

“Tom Jones olyan élményt nyújtott, hogy még a gerendák is beleremegtek… egy testamentum a bátorsághoz, amivel újabb csatát nyert meg.”

The Observer

“Ez az énekes újjászületett, és az újabb felfedezése a cél.”

AOL Spinner Music
“Az öröm estéje volt és a felemelkedésé: itt van az ember, aki megtalálta önmagát.”

London Evening Standard

Tom Jones életművét, számtalan slágerét itthon sem kell külön bemutatni. Két éve teltházas, vastapssal és álló ovációval búcsúztatott budapesti koncertjére mindenki emlékszik, akinek volt szerencséje ott lenni.

Novemberi előadására kizárólag ülőjegyek kaphatók augusztus 25-től a www.livenation.hu oldalon keresztül, illetve a Ticketpro országos hálózatában.