KezdőlapHírekKállay Saunders András énekelhet Taio Cruz-zal

Kállay Saunders András énekelhet Taio Cruz-zal

-

Múlt szombaton teltházas koncertet adott a brit világsztár, Taio Cruz Siófokon, ahol több, mint 8.000 ember énekelte együtt az énekes/dalszerző legnagyobb slágereit.

Hirdetés

A Magyarországon is hatalmas rajongótáborral rendelkező Taio egyedülálló lehetőséget ajánlott fel egy hazai énekesnek, aki duettet énekelhet vele, és ezzel olyan sztárok közé sorakozhat fel, mint Kylie Minogue, Ke$ha vagy Travie McCoy, akikkel közösen olyan világslágereket hallhattunk eddig is Cruz-tól, mint a „Rokstarr” című albumán szereplő „Higher” vagy a „Dirty Picture”.

A versenyt jelenleg a Megasztár5 döntőse, Kállay-Saunders András vezeti, akinek első saját dala már hallható a hazai rádiókban is és egyértelmű tetszést váltott ki mind a közönség körében, mind szakmai berkekben. Versenyben van még szintén a műsorból megismert társa, Lakatos Yvette is, aki ugyancsak új dallal jelentkezett, melyet Andráséhoz hasonlóan angolul és magyarul is hallhatunk. A két énekes egyébként személyesen is találkozhatott Taio-val, aki rendkívül közvetlen volt velük, és elmondta, bármelyikükkel szívesen dolgozna együtt.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek