Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Csézy új dala 350 000 példányban jelent meg!

Csézy a Magyar Tudományos Akadémián vehette át új dalának 35-szörös platinalemezét, melynek zenéjét Menyhárt János, szövegét Miklós Tibor írta. Ezen a sajtótájékoztatón mutatták be az énekesnõ új videoklipjét és azt a Magyarország szépségeirõl szóló kisfilmet is, melynek a betétdalává választották az ‘Ez az otthonunk’ című dalát.

Az ‘Ez az otthonunk’ című dallal és az ‘Itthon a legjobb’ című kisfilmmel szeretnénk felhívni a figyelmet országunk szépségeire.

A Magyar Termék Nonprofit Kft. és a Magyarok A Piacon Klub megbizásából, valamint a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság és a Magyar Turizmus Zrt. szakmai támogatásával készült ez a program. Évente közel 400 milliard forintot viszünk ki az orszagbol a külfoldi nyaralások céljából. A dal és a film elkászitésének célja, hogy ismerjük meg, fedezzük fel Magyarország rejtett kincseit, és legyen újra divat ebben az országban nyaralni. A dal és a kisfilm megjelenik még a Nők Lapjában és a Heti Válaszban.

A klip:

A kisfilm: