KezdőlapHírekVarga Viktor, BNF és Zorka a Music Channel studiójában

Varga Viktor, BNF és Zorka a Music Channel studiójában

-

Dukai Regina távolléte miatt a zeneadó hivatalos slágerlistáját több hazai híresség konferálta fel, köztük Varga Viktor, a BNF és Zorka. A hazai popélet fiatal tehetségei szívesen kipróbálták magukat ebben az új szerepkörben, hiszen alkalmuk nyílt bemutatni a hét legjobbjait, köztük saját magukat is.

A Csillag Születik felfedezettje- Varga Viktor különösen élvezte a felvételt. Először járt a Music Channel díszletei között, de bármikor visszatérne. Inspirálóan hatott rá a fiatalos környezet, a csatorna csapatának nyitottsága és kedvessége. – tudhattuk meg tőle a műsor után készült rövid interjúból.

Hirdetés

Varga Viktor beszélt új klipjéről is, melynek forgatása hamarosan elkezdődik a „Szőkével álmodtam” című dalból. Az új videóklip az eddigiekhez hasonlóan a vidámság jegyében fog elkészülni, és persze kihagyhatatlan eleme lesz a szexualitás.

Bat, Nick és Frank rutinosan vették az akadályt. Új dalukkal, a „Más világ” című számmal jelentkeztek a Music Channel slágerlistáján. A fiúk már nagyon várják a hamarosan megrendezésre kerülő Bravo Otto díjátadót, remélve, hogy idén ők is szoborral térhetnek haza.

Hirdetés

A szemtelenül fiatal, de annál tehetségesebb Zorka, a hazai fiatal közönség nagy kedvence, „Én vagyok” című videóklipjével rohamosan száguld a TOP 21 élmezőnye felé.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek