KezdőlapHírekA Nevem SP lenyomta a Szólj rám-ot!

A Nevem SP lenyomta a Szólj rám-ot!

-

SP rendhagyónak tartott Valentin-napi klipje, a Nevem SP nézettségben felülmúlta korábbi videoklipes Szólj rám-ot! Wowowowow! A dolog érdekessége, hogy a két videó közel három hónapos különbséggel került fel a YouTube-ra!!!

Hirdetés

Az új album elsőként kihozott klipes dala egyöntetű sikert aratott: a „megosztóságáról” ismert SP ősszel debütált Szólj rám című trackje azok tetszését is kivívta, akik saját bevallásuk szerint addig nem feltétlenül lelkesedtek a Kölyökért. A videomegosztó portáloktól kezdve a Velveten át tényleg mindenhol lényegesen jellemzőbbek voltak a pozitív kritikák, mint korábban.

A Nevem SP pedig még ezt a népszerűséget is képes volt felülmúlni! Ez azért külön öröm, mert (reméljük, most nem árulunk el hétpecsétes titkot!) ez lesz az új irány – kicsit odamondogatósabb, keményebb hangvételre számíthattok kedvencetektől, mint azt az utóbbi két év elektro/pop dalainál megszokhattátok. Úgyhogy a „vissza a régi SP-t” mozgalom szószólói is megnyugodhatnak: kíméletlenül őszinte szövegekből és hip-hopos trackekből nem lesz hiány az új korongon! :)))) Várjátok már?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek