KezdőlapHírekUFO-inváziót indít decemberben a KFT

UFO-inváziót indít decemberben a KFT

-

Három évtizedes fennállásának legnagyobb dobására készül a KFT. Laár András, Bornai Tibor, II. Lengyelfi Miklós és Márton András egy eddig még soha nem látott, megismételhetetlen, igazi „káeftés” hangulatú, abszurd humorral bőven fűszerezett, űrkorszakot idéző Ufóshow-val ünnepli a zenekar harmincadik születésnapját. A december 28-i jubileumi koncerten felcsendül a KFT összes nagy slágere, az Afrikától a Balatoni nyárig, de áthangszerelt meglepetés-dalokkal is készül az eredeti felállásban színpadra lépő együttes.

Hirdetés

Legnagyobb, leglátványosabb, egyszeri és megismételhetetlen: gigantikus, meglepetésekben bővelkedő jubileumi koncertre készül az idén harmincadik születésnapját ünneplő KFT. A best of jellegű Ufóshow-n eredeti felállásban lép színpadra az abszurd humoráról ismert együttes, anelynek slágereihez szinte minden korosztálynak fűződnek saját élményei. Kinek egy fülledt nyári éjszaka, kinek egy feledhetetlen karaoke-party jut eszébe az Afrika, a Balatoni nyár vagy az Elizabet című dalokról. A Metallicával, a Mötley Crüe-vel és a Pet Shop Boys-szal egyidős zenekar ma már megkerülhetetlen legenda hazánkban.

A nosztalgiaélményen túl újdonságokkal is szolgál a szövegközpontú dalairól is ismert együttes, hiszen áthangszerelt dalokkal, új zenei anyaggal és eddig nem látott színpadi megoldásokkal is készülnek a fiúk a nem mindennapi Ufóshow-ra. Laár András, Bornai Tibor, II. Lengyelfi Miklós és Márton András tehát már gőzerővel készül a december 28-i Papp László Budapest Sportaréna-beli összegző nagykoncertre, ám tovább egyelőre nem terveznek.

Hirdetés

Olyan show-ra készülünk, amilyen még nem volt, és nem is lesz. Egy látványos színpadi produkciót tervezünk, amely összefoglalja az elmúlt harminc évet, s amelyben visszanyúlunk a gyökerekig. A KFT első fellépése ugyanis egy szobabelsőben játszódó komplett színházi előadás volt, ahol Somorjai néni, a tömött bajszú takarítónő sepregetett. Hagyománnyá vált, hogy mindig kitalálunk valami érdekes dolgot, így szerepelt már a koncertjeinken ún. szenvedőgép is, amely egy könnyező szekrény volt. Ezúttal is rengeteg színházi megoldással és meglepő látványelemmel készülünk.” – árulta el a tőle megszokott humorral Laár András, aki látványos koncertet és igazi UFO-inváziót ígér a decemberi koncertre.

A harmadik X-be lépő zenekar játszott már tízezrek előtt, összesen majdnem kétmillió embernek, több mint ezerötszáz fellépésen, de a két ünnep között mintegy harmadik ünnepnek számító esemény lesz a KFT valaha tartott legnagyobb önálló fellépése.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek