KezdőlapHírekA VIVA-n debütál a magyar Justin Bieber, azaz MM!

A VIVA-n debütál a magyar Justin Bieber, azaz MM!

-

Lányok figyelem, már nemcsak Amerikának, hanem nekünk is megvan a saját Justin Bieberünk: itt az új magyar tinisztár, MM! A tizennégy éves szívtipró igazi zenei géniusz, ugyanis bátyja, Frank a tinik egyik kedvenc bandájának, a BNF-nek a tagja, édesapja pedig nagyszerű dobos. A szakmai berkekben rendkívül ígéretesnek tartott kissrác bemutatkozó „Te vagy az a lány” című száma február 15-én debütál a VIVA Interaktívban, ahol magáról is sok mindent elárul majd az ifjú reménység.

Hirdetés

MM, azaz Márton Máté. Jobb, ha mostantól megjegyezzük ezt a nevet, mert ő hazánk új tinisztárja, aki február 15-én mutatkozik be a VIVA Interaktívban. Az ifjú titán igazi zenész családból származik, édesapja dobol, ő maga nagyon jól gitározik, testvére, Frank pedig nem mellesleg a tinik elsőszámú kedvencének, a BNF-nek tagja. MM-nek bizonyosan nem kell messzire mennie csajozási tippekért, hiszen a BNF-es fiúkat szinte szétszedik a rajongók a koncerteken.

Hirdetés

A pop és R’n’B vonalat képviselő magyar Justin Bieber holnap lesz az Interaktív vendége, ahol mesél magáról és megmutatja első dalából készült videoklipjét is. A kis szívtipró „Te vagy az a lány” című számához forgatott klipje egy hétig kizárólag csak a magyar zenecsatornán fut majd.

MM klippremier az Interaktívban:

Február 15. (kedd) – 15.00 órától

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek