KezdőlapZeneDalokMilk & Sugar vs. Vaya Con Dios: Magasabb fokozatban

Milk & Sugar vs. Vaya Con Dios: Magasabb fokozatban

-

Kicsit azt érzem, hogy a felgyorsult világhoz, felgyorsult zene is jár. Biztosan megvan a house-nak is a maga bája, de ez mintha simán a Vaya Con Dios megaslágere lenne felpörgetve. Ha így van, ha nem, a Milk & Sugar tudja, mit csinál. Abszolút sikerzenét.

Hirdetés

Mike „Milk“ Kronenberger és Steven „Sugar“ Harding angol klubrekordot állított fel. Ez ugyan úgy hangzik, mint valami futball eredmény pedig zenei pályán rugdossák a gólokat. Sorozatban negyedik daluk landolt ugyanis a szigetországi klublisták élén. 2008-ban a Stay Around, egy évvel később a Let The Sun Shine in, 2010-ben pedig a You Got Me Burnin’ és a Let The Love (Take Over) tudott felmászni a csúcsra. Ehhez képest ez a felgyorsított Hey (Nah Neh Nah)…


Hirdetés

Persze a kritikus se panaszkodjon: az írógépet felváltotta a szövegszerkesztő, nem kell helybe menni a hallgatnivalóért, mert a zenéket klipestül lehet nézni a videómegosztókon, az utazási költségeket megspórolhatja az e-mailben küldött anyaggal. Akkor miért épp a zene ne lenne gyorsabb?

A klasszikus 90-es évekbeli tánczenét felcserélték tehát 2011 tánczenéjére. Vagyis a house elemei köszönnek vissza. Az ilyen feldolgozás a korai Milk & Sugarra emlékezteti a hallgatót, hiszen nyúltak ők már hozzá eredetikhez. Álljon itt példaként a Let The Sun Shine vagy a Love Is In The Air. A belga Vaya Con Dios pedig nem fog megsértődni, hogy kicsit upgrade-elték őket. Szalad az idő. Anélkül, hogy felgyorsítanánk.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek