KezdőlapHírekBarbee 'Forog a föld' című klipje pénteken debütál a VIVA-n

Barbee ‘Forog a föld’ című klipje pénteken debütál a VIVA-n

-

Új klipet forgatott a VIVA Comet győztes énekesnő, Barbee. A Forog a föld című dalhoz készült videó igazán pikánsra sikeredett, a történet szerint ugyanis Barbee és táncosai webkamerázás közben csábítanak el egy fiút. A vadonatúj videoklipet elsőként a VIVA nézői láthatják péntek délután az élő Interaktívban, ahol a tinisztár személyesen mesél majd a dalról.

Hirdetés

Még szinte el sem készült Barbee „Kapj el! 2” című videója, máris kamera mögé állt, hogy  leforgassa legújabb klipjét Forog a Föld címmel. A slágergyanús szerzemény ismerős lehet a zenerajongóknak, ugyanis a pörgős popdallamot már hallhatta a közönség korábban is: a dalba idén nyáron szeretett bele Barbee, kérésére pedig a dal szerzői áthangszerelték és új szöveget készítettek kifejezetten az énekesnő számára.

Hirdetés

A videoklip négy lány hétvégi bulizásáról szól, ahol szinte minden megengedett… A forgatás helyszínét egy budapesti hotel biztosította, ahol a csajok luxuskörnyezetben érezhették magukat az elnöki lakosztályban.

Szexi jelentekben nem lesz hiány, a táncos lányok ebben a videóban  többet is megmutatnak magukból!” – mesélte titokzatosan Barbee.

A közel 15 órás forgatás nagyon jó hangulatban telt, de a végére nem várt izgalmakat tartogatott: Barbee hirtelen rosszul lett, így az utolsó jelenetekben már nem tudott részt venni. A klip rendezőjének, Jimmy-nek át kellett alakítania a forgatókönyvet, de szerencsére ezt sikerült úgy megoldani a videót, hogy a nézők ebből semmit ne vegyenek észre.

Az énekesnő egyébként nagyon elfoglalt mostanában, egy percnyi szabadideje sincsen. Gőzerővel dolgozik második nagylemezén és első tiniregénye is hamarosan elkészül.

Barbee klippremier az Interaktívban:

Január 28. péntek – 15.00 órától

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek