KezdőlapHírekZenész angyalok karácsonyi álma

Zenész angyalok karácsonyi álma

-

SP, a Summer Sisters, AFC Tomi, Barbee, Varga Viktor, a BNF, a Superhero, Adri valamint a VIVA Televízió műsorvezetője Ada a VIVA Teleton jótékonysági akció keretében saját kezűleg készített, dedikált képeslapjaikat árulják december 5-én, hogy a befolyt összegből segítsék a koraszülötteket mentő Peter Cerny Alapítvány munkáját.

Hirdetés

Két héttel ezelőtt a tinisztárok izgatottan válogattak a papírok, kréták és festékek között, majd letelepedtek az asztalhoz és belemerültek a karácsonyi üdvözlőlapjuk elkészítésébe. A jó hangulatú festegetéssel nemcsak advent első vasárnapjára készültek, hanem egy nemes célért is összefogtak. Az árverezésre szánt lapokból befolyt összeg ugyanis a VIVA Teleton alapot gazdagítja, amelyből idén egy hatalmas álom válhat valóra: új rohamkocsival bővülhet a Peter Cerny Alapítvány gépparkja.

Hirdetés

A december 5-i árverésen minden rajongó megvásárolhatja kedvencei képeslapjait fix ár nélkül, így a jótékonykodás mellett saját magát vagy szeretteit is meglepheti a különleges ajándékkal. Ráadásul személyesen is találkozhat kedvenceivel, akik SP-vel és Falusi Mariannal kiegészülve árulják a dedikált alkotásokat.

„Évek óta részt veszünk a Teleton akcióban, mert fontosnak érezzük, hogy minél többen adományozzanak a jó cél érdekében. Szerencsére a mi családunkban nem volt példa koraszülésre, de mi is látjuk, hogy egyre több ilyen eset van, ami mellett nem mehetünk el szótlanul”- árulta el Tomi, az Anti Fitness Club frontembere, aki szintén részt vesz a vasárnapi gyűjtésen az Arena Plazában.

A jótékonysági akció utolsó állomása, a Teleton hétvége december 18-án és 19-én jelentkezik élőben a VIVA műsorán, és már él az adományvonal is: a 06 91 22 50 22- es számot bármelyik hálózatból el lehet érni, egy hívás díja bruttó 375 forint.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek