Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy időben Avril Lavigne-tól volt hangos a sajtó, rekordot döntött egymás után, az elmúlt 10 évben csaknem 30 millió albumot adott el. A kanadai származású énekesnő a visszatérésre készül, hamarosan megjelenik Goodbye Lullaby című albuma, amelynek már megérkezett a borítója.

A korong 2011 március 8-án debütál, Avril karrierjében pedig ez lesz a negyedik. Az énekesnő az elmúlt két évben csak ezen dolgozott, Újév éjszakáján pedig bemutatják az első dalt is, “What The Hell” címmel.

Avril olyan neves szakmabeliekkel dolgozott együtt, mint Deryck Whibley, Evan Taubenfeld és Butch Walker. A hangzás sokkal erőteljesebb lesz. Az első dalt Max Martin slágergyáros rendezte.

Az eddig közzétett dalok címei a következőek: Stop Standing There, Smile, Push, Wish You Were Here, Remember When, 4 Real és a Goodbye. A Darlin‘ című dal is felkerült a korongra, ez Avril még 14 éves korában írta.

Íme mit vall az énekesnő a Goodbye című dalról:

’Goodbye’ is the most raw and vulnerable track I’ve ever written and recorded in my career. It’s a very special song because I wrote and produced it myself. It’s so real and truthful. You can’t fake that.

Az album borítója mellett két promóciós fotót is találtok. Várjátok már a korongot?