Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Honnan tudod, hogy egy film olyan lesz, ami mindenkinek tetszik? Az kevés, hogy tele van sztárokkal – talán fontosabb, hogy ráadásul rokonszenves emberek is legyenek azok a színészek, és még ennél is többet számít, ha a premieren úgy tűnik, a filmben szereplő összes színész valóban, szívből élvezi egymás társaságát.

Ez már szinte biztos sikert ígér. A hét elején a Los Angeles-i Regency Village Theaterben tartották James L. Brooks Honnan tudod (How Do You Know, hazai bemutató: február 24.) című új vígjátékának a gálapremierjét.

Természetesen a film összes szereplője is végigvonult a vörös szőnyegen, ott volt Jack Nicholson, Owen Wilson, Paul Rudd és Reese Witherspoon is, de rajtuk kívül eljött Hollywood apraja-nagyja Jane Fondá-tól az olimpiai bajnok női softballválogatottig. Nicholson és Brooks két élő legenda, az ő közös munkájuk, úgy látszik, senkit nem hagy hidegen.

– Nem illik ilyet mondani, de teljesen odalettem Jack Nicholson-ért – nyilatkozta a premier előtt Reese Witherspoon, aki a filmben egyszerre két férfiba szerelmes. – Csodálatos pasas, és minden perc, amit vele dolgoztam, felért egy év színiiskolával, ráadásul rendkívül szórakoztató egyéniség.

IC Press