KezdőlapHírekA VIVA Teleton hivatalos dala meghódította a nézőket

A VIVA Teleton hivatalos dala meghódította a nézőket

-

A VIVA Teleton idei himnusza, a Tárd ki szíved alig két hete jelent meg, de máris tarol a slágerlistákon: Falusi Mariann és Varga Viktor duettje rögtön első helyen nyitott a VIVA Chart Show-ban. A karácsonyi dalt bárki meghallgathatja élőben most vasárnap az Arena Plázában megrendezésre kerülő Teleton bulin.

Hirdetés

Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy a VIVA TV a Teleton jótékonysági akcióhoz kapcsolódóan egy karácsonyi dallal is meglepi az embereket. Idén egy kivételes páros, Falusi Mariann és Varga Viktor varázsol ünnepi hangulatot a „Tárd ki szíved” című dallal, amelynek szövegét Molnár Tomi, az Anti Fitness Club énekese jegyzi, zenéjét pedig Szabó Zé szerezte. A Teleton-himnusz ráadásul máris óriási siker: több országos rádió játssza a dalt, ráadásul a VIVA Chart Show listáján is első helyen nyitott.

Hirdetés

A „Tárd ki szívedet” bárki meghallgathatja élőben most vasárnap: December 12-én a Kerepesi úti bevásárlóközpontban egy ingyenes koncert-maratonnal folytatódik a VIVA Teleton, ahol a sztárok a zene erejével hívják fel a figyelmet az ügy fontosságára. Az eseményen  Viktor és Mariann mellett fellép többek között  AFC Tomi, Caramel, Bencsik Tamara, Brasch Bence, Fluor Tomi, Puskás Peti, Király Viktor, Fekete Dávid és a Jóban Rosszban sztárja Szabó Zsófi.

A Teleton hétvége december 18-án és 19-én jelentkezik élőben a VIVA műsorán, és már él az adományvonal is: a 06 91 22 50 22- es számot bármelyik hálózatból el lehet érni, egy hívás díja bruttó 375 forint.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek