Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Már nem kell sokáig számlálniuk a napokat az Anti Fitness Club rajongóinak: október 15-én a VIVA Interaktív című műsorában végre lehull a lepel a banda legújabb videóklipjéről, amely az Angyal című számukhoz készült, méghozzá fél éven keresztül. Nemhiába a nagy várakozás, a fiúk saját bevallásuk szerint megrengetik a magyar klipgyártást…

Az idei év eddigi legkülönlegesebb és leglátványosabb videója debütál október 15-én a VIVA Interaktív című műsorában: végre láthatjuk az Anti Fitness Club Angyal című klipjét, amelyről a fiúk állítják, példa nélküli a hazai könnyűzenei életben.

„Tanúbizonyság lehet ez a videó arra, hogy képesek vagyunk a folytonos megújulásra, és a zeneiség mellett komoly hangsúlyt helyezünk a vizualitásra is. Úgy érzem, valami olyat hoztunk létre, ami nem csak a zenekar életében lehet mérföldkő…” – árulta el sejtelmes mosollyal Tomi.

A Tim Burton filmek képi világát idéző, green box technikával készült videót a neves szakember, Indián rendezte, az utómunkálatok pedig fél éven át tartottak.

„Amikor megnéztünk egy-egy képkockát, vagy jelenetet, lepadlóztam, és éreztem, hogy itt valami óriási dolog van készülőben. A legvadabb álmainkat is felülmúlták a látottak!– tette hozzá AFC Tomi.

A végeredmény október15-én a VIVA Interaktívban!