Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Szeress forrón és Szívemet a szemeidért klipek után ismét forgat Rami. A húszéves énekesnő kisebb kihagyás után most ismét teljes odaadással veti bele magát a hangjegyek világába:

„- Ez az év nagyrészt a tapasztalatszerzésről és a tanulásról szólt. – mondja Rami – Igyekeztem minél több élményt és tudást elsajátítani, hogy most ismét mindent beleadjak a zenélésbe, az éneklésbe. Számomra a zene maga a lét, az élet. Nem is tudom, hogyan lehetne zene nélkül élni.”

A Miért sír?/ My love is not for sale klip hétfői (október 11.) forgatásával kapcsolatban így nyilatkozott:

– Nagyon várom a forgatást – gyönyörű a helyszín, a képek, amiket elképzeltünk. Tökéletesen alátámasztja a dalt, a Miért sír?-t. Ez az első albumom egyik legszebb dala, ez fejez ki most leginkább, ezért esett erre a választásom. A klip magyar és angol nyelven is forog, nem titkolt szándékom, hogy nyissak külföld felé. Külön izgalmas számomra, hogy az általam viselt ruhák között van néhány darab, amit Hornyák Istvánnal közösen terveztünk.”

A sztori egy szerelmi emlékkép alakulása és hatásai, sejtelmes, befejezetlen végkifejlettel, ahol a nézőre van bízva, hogyan képzeli el és fejezi be a történetet. Rami első albuma, a Szeress forrón! november elején jelenik meg. Az albumról két maxihoz már készült klip – Szeress forrón és Szívemet a szemeidért – már fut a zenei csatornákon.

Rami eddigi klipjei:

2008 márciusában figyeltek fel az akkor tizennyolc éves lány tehetségére. Még a hónapban stúdióba vonult, hogy felvegye bemutatkozó dalát, a Szeress forrón című számot, mely Szabó Zé szerzeménye, és októberben el is készült hozzá a videoklip Indián rendezésében. A klip szereplőit az E.C. Dance Stars (Erica C.- Robby D) táncosai alakítják. Az első klipet megelőzően Rami lett az első VIVA VIP.  Leszerződtette az mTon Kiadó, és el is kezdte a munkálatokat a nagylemezhez.

2009 júliusában elkészítette második videoklipjét (Szívemet a szemeidért/ Love’s The Way), melyet már két nyelven forgattak le – angolul és magyarul – szintén Indián rendezésében. A klipet rengeteg táncossal, statisztával Etyeken, a filmstúdióban készítették, és érdekesség, hogy Rami húga is szerepet kapott benne. A zenét szintén Szabó Zé szerezte, a szöveget pedig az Anti Fitness Clubból jól ismert énekes, Tomi írta.