KezdőlapTVGeszti Péter: A bejutás nem befutás

Geszti Péter: A bejutás nem befutás

-

Hatalmas botrányt kevert a tegnap esti X-Faktor adása az internetezők körében, a legtöbben Geszti Péter döntésével nem értettek egyet.

Hirdetés

A Doily.hu oldalon is rengeteg hozzászólás érkezett ezzel kapcsolatban, nagyon sokan fejeztétek ki nem tetszéseteket azzal kapcsolatban, hogy Szirota Dzsenifer és a többi lány is kiesett.

Nos Geszti Péter figyelmét sem kerülte el a felháborodás, így nyílt levelet intézett a műsor nézőinek, amit lent olvashattok:

Üdv mindenkinek, főleg azoknak, akik most teli szájjal engem szidnak a döntéseim miatt!

Sajnálhatnám, hogy a ti kedvencetek most nem jutott tovább, de ha másokat vittem volna tovább a döntőbe, akkor éppen az ő rajongóik utálnának, úgyhogy ebből a szempontból az anyázások száma konstansnak tekinthető.

Sajnálhatnám Katicát, Enikőt és Dzsenit, de nem teszem, mert ők nem szorulnak sajnálatra. Senkiére. Nagyszerűek, tehetségesek és szeretetre méltók, biztos vagyok benne, hogy be fognak futni, ha tényleg azt akarja tőlük a sorsuk, hogy énekesek legyenek. Ahogy Veca is újból nekifutott a Csillag születik kudarca után, és most bent van a döntőben. Nem beszélve például Tabáni Istvánról, aki megjárta a maga útját, mire kilőtte magát a magyar csillagok közé.

Nekem sem sikerült minden elsőre, és ilyenkor vagy újra nekifutottam, vagy más utakat választottam. Volt, hogy elutasítottak, volt, hogy elmaradtam, és pereceltem már embereset országos nyilvánosság előtt is. Túléltem, és ma úgy érzem, nem bánom, hogy az élet akkor nem engedett tovább, mert más megoldásokat kellett keresnem. Annál jobban megtanultam értékelni a sikert, amiért megharcoltam, legyen szó bármilyen műfajról. Ez a műfaj, a showbiz pedig ilyen.

Döntenem kellett, és ha tévedtem, enyém a felelősség. Nem állítom, hogy könnyen döntöttem, és egy egész napon át rágódtam, mire letettem a voksomat. Ha tévedtem, kiderül. Vagy nem. Figyeltem mentortársaim döntését, és az ő mentoráltjaik közül lehet, hogy én másokat választottam volna. Ahogy ők sem okvetlenül Fannit, Vecát és Dórit választották volna. Vagy mégis? A döntő után majd megkérdezem tőlük.

A döntőbe be nem jutott 12 srácnak és lánynak azt üzenem: örülök, hogy láttam őket, higgyenek magukban, mert van dolguk a zenével! Én mindegyiküket megszerettem, és reménytelinek látom őket, eljöhet számukra a siker! Ha nem most, akkor holnap.

A döntősök pedig készüljenek, mert a java most jön! Pokoli nehéz lesz, és óriási koncentrációt igényel majd a sok feladat, amit kapnak. Mégis lazán kell csinálni. No görcs, no para! És még valami: a bejutás nem befutás. Mostantól elsősorban a közönség szeretete emeli őket magasra, és itt jön az X-faktor megmagyarázható, de meg nem csinálható része: az egyéniség vonzereje. Gatyát felkötni, sminket feldobni, torkot beénekelni! Mindenki figyeljen, mert az én „lányaim” a legjobbak! HAJRÁ DÓRI! HAJRÁ VECA! HAJRÁ FANNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hirdetés

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek