KezdőlapTVTáborban az X-Faktor énekesei!

Táborban az X-Faktor énekesei!

-

Túl vagyunk az X-Faktor válogatóin, összeállt a 150 fős csapat, melynek tagjai beköltöztek a Táborba. A kiválasztott tehetségek azonban még nem is sejtik, hogy életük talán legnehezebb időszakát a Thália Színházban fogják megélni.

Hirdetés

Az előttünk álló hetekben „megtizedelik” a csapatot, hiszen a következő két Thália válogatóról 24-en költöznek a Mentorok Házába, az élő adásra viszont már csak 12-en kerülnek be. Hogy kik lesznek ezek a szerencsések? Mindez az elkövetkező hetekben derül majd ki.

Nem sokáig pihenhettek az énekesek, hiszen miután beköltöztek a Táborba, azonnal elkezdődött az érdemi munka. Ötfős csapatokban járultak a zsűri elé és társaik előtt mutatták meg, mire képesek. Voltak, akik ismét bebizonyították, hogy megvan bennük az X-Faktor, de akadtak olyanok is, akik csalódást okoztak a mentoroknak. A nap végére a 150 fős csapatból már csak 100-an maradtak versenyben, és a java még hátra volt.

Hirdetés

Az első körben állt a mentorok elé Samu Kriszta Mazsi és Szabó Mariann is. A két karaoke-s műsorvezető közül Mazsi produkciója azonban nem ütött akkorát, mint a válogató során, és csak a mentorok jóindulatának köszönhette, hogy továbbjutott.

A Vastag testvérek megfogadták a zsűri korábbi tanácsát: Csaba szerényebbre vette a figurát, míg tehetséges öccse kicsit lazított előadásmódján. A siker adott volt, mindketten könnyedén vették az akadályt – csakúgy, mint a kilencedik hónapba lépő kismama Shodeinde Dorottya és a Demjén Rózsi hasonmás, Szabó Előd is, annak ellenére, hogy a Sex on Fire nem volt annyira tüzes a göndör fürtök mögül.

Remekelt a színpadon a negyedik válogatón feltűnt jazzdobosnak készülő Nádor Dávid is, aki egy Queen dallal koronázta meg a napot. Tökéletes volt, pontosan olyan, amit a mentorok hallani akartak. És igen: ismét megnevetette az ítészeket különc mozgásával Király L. Norbert, akinek koreográfiája ugyan hagy némi kivetnivalót maga után, a hangja viszont kárpótolt mindent.

És ha már a különcöknél tartunk, a legnagyobb közülük Bodnár Attila lehet. A rendkívül érzékeny srác ugyanis egy Lady Gaga számmal indított, ami nem sikerült annyira jól, azonban a mentorok megszavaztak neki még egy dalt, amivel továbbjutott.

A legelső válogatón feltűnt Muri Enikő és egykori kedvese együtt állt színpadra. Enikő ugyan továbbjutott, exétől azonban nemcsak mint magánembertől, hanem mint versenytárstól is búcsúznia kellett. A mostani elválás újra feltépte a sebeket, de nem ő volt az egyetlen, aki a szerelme nélkül folytatta: a 16 éves Szirota Dzsennifer is maga maradt a Táborban, miután párját a zsűri nem engedte tovább.

A testvéri kötelék megóvta és egyelőre versenyben tartotta a Nyári lányokat is. Edittel és Alízzal szemben a zsűri ugyan megfogalmazott néhány kritikát, ennek ellenére nagy egyetértésben engedte tovább a nővéreket.

A nap talán legnagyobb fájdalma Báder Mária kiesése volt, őt Keresztes Ildikó könnyek között engedte el.

A Thália Színházban zajló válogató végére 100-an maradtak, úgy tűnt, a versenyzőknek egy ideig nyugtuk lesz. A nyugalom azonban nem tartott sokáig: Malek Miklós bejelentését követően – miszerint a nap végére már csak ötvenen maradnak – a résztvevők lelkileg megtörtek.

Ezt követően felgyorsultak az események: négy, egyenként 25 fős csapatra osztották a fiatalokat. Közülük két csapat, tehát ötven fő nem sokkal később kiesett.

A jövő héten a még állva maradt 50 versenyzővel folytatódik a válogatás a Thália Színházban. További izgalmakkal, drámával megspékelve.

Az X-Faktor 50. továbbjutója>>>

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek