KezdőlapTVAugusztus 28-án indul az X-Faktor!

Augusztus 28-án indul az X-Faktor!

-

Hosszú várakozás után eldőlt, hogy már augusztus utolsó szombatján elindul az X-Faktor tehetségkutató verseny az RTL Klub műsorán.

Hirdetés

Az X-Faktor nem más, mint az a bizonyos megmagyarázhatatlan plusz, amitől valaki jobb, sikeresebb és elismertebb lesz, mint mások. Számos tehetséges ember van, aki végül mégsem fut be, mert nincs meg bennük az a képesség, hogy a közönség figyelmét és szeretetét megszerezzék, fenntartsák: ezt a plusz adottságot keresi a műsor.

Az X-Faktor hatalmas népszerűségnek örvend a világ számos országában. Az énekes tehetségkutató több szériát megélt már többek között Kolumbiában, Belgiumban, Dániában, Marokkóban, Hollandiában és Spanyolországban. Angliában, ahonnan a formátum származik 2009 őszén már a hatodik résszel jelentkeztek, melyet hihetetlen érdeklődés kísért mind a nézők, mind a sajtó részéről.

Hirdetés

A döntőt csaknem 15 millió ember nézte. A szereplők pillanatok alatt váltak sztárokká, szerepeltek az internetes keresési listák élén. A magyarországi indulással egyidőben kerül először képernyőre Lengyelországban, Németországban, Finnországban és Bulgáriában a műsor.

A magyar változat négy mentora: Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Nagy Feró és Malek Miklós.

A két műsorvezető: Ördög Nóra és Sebestyén Balázs.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek