Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

15 év legnagyobb és slágerei, eddig soha nem hallott kulisszatitkok és háttér információk várnak mindazokra, akik a hétvégén Bon-Bon csemegét fogyasztanak a Class FM-en.

15 éve létező zenekar, 13 nagylemez, 1 millió turné km és megszámlálhatatlan sláger jellemzi a Bon-Bon együttes, Török Tomi és Szolnoki Peti eddigi pályafutását. A születésnap alkalmából szárvendégektől – többek között Auth Csilla, Szűcs Judit, Gangxsta Zolee – hemzsegő hatalmas születésnapi koncertmeglepetéssel készülnek szeptember 4-re a SzeptemberFeszten, a Népligetbe.

A koncertprogramban az összes ismert dal mellet garantáltan hallhatóak lesznek a nemrégiben megjelent Mindig úton nagylemez első, Legyen ez a mi napunk és a vadiúj, klipes Bújj hozzám című szerzemények is. A roppant kedves kis klipben egy hatalmas szárnyakkal rendelkező angyal érkezik a Földre, aki kortól, nemtől, tv-s és rádiós csatornától független bárkit szívesen megölel. A klipet Indián és csapata rendezte és számos híres médiaszemélyiség is fel-felbukkan benne.

A jubileumi nagykoncert, a klipdebütálás és az új nagylemez kapcsán ezen a hétvégén izgalmas játékok, a legkedveltebb Bon-Bon slágerek és számos a zenekarral összefüggésbe hozható vendég lesz hallható a Class Fm-en. A klip a hivatalos weboldalon www.bon-bon.hu már látható, ahol a nagykoncertet is élőben követhetik a fővárostól távollevők.