Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az év reggae bulijával veszi ma kezdetét 2010 legnagyobb hallgatói bulija, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Tíz színpadon közel háromszáz fellépő: magyar zenekarok, dumaszínház, celebkemping, turisztikai – és szórakoztató programok várják a fiatalokat a festői környezetben, Orfűn, a Pécsi-tó partján.

Ma 14.00 órakor megnyitja kapuit az ország legnagyobb hallgatói bulija, ahová naponta tízezer fiatalt várnak a szervezők.

A 0. napon elsőként az Another Day majd a JrBrown&High Grade Band, a Zagastic, a Ride Da Riddim Special! Budapest Riddim&MC-s, ezt követően pedig a Ladánybene 27 jubileumi nagykoncertje lesz hallható. Éjjel 2 órától a Ladánybene Sound System Special zárja a fesztivál nyitó napját.

13.00 órakor indul Pécs központjából az első busz az EFOTT-ra, amely ettől kezdve nonstop szállítja a fesztiválozókat Orfűre, mindezt teljesen ingyen!

A rendezvény területe: a tópart egészen az abaligeti elágazóig a fesztiválozók territóriumává válik egészen vasárnap 10. 00 óráig.

A fiatalok testi épségére nonstop mentőszolgálat vigyáz, az EFOTT idejére előrejelzett rendkívül jó időre pedig a strand jelenthet felüdülést. A vendéglátó egységekben diákbarát árak várják a fiatalokat.

EFOTT – Csak szabadon…