Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

November 6-án hazánkba látogat nagyszabású “Symphonicity” elnevezésű turnéja keretén belül az egykori The Police frontember, Sting, aki a Royal Philharmonic Concert Orchestra kíséretében és Steven Mercurio vezényletében lesz látható/hallható. Az előadás anyagát a „Simphonicities” című lemezén hallható dalok adják, melyek Sting életművének 12 legemlékezetesebb slágerének szimfónikusokkal újraálmodott változata, mindazzal a csodával fűszerezve, amit csak az élő koncert tud visszaadni.

A lemez első kislemezdala, az “Every Little Thing She Does Is Magic” jövő héttől elérhető a hazai digitális zeneáruházakban, majd július 13-tól a teljes album is kapható lesz két verzióban a boltokban, és szintén elérhetővé válik digitáliasan.

A lemezen, melynek producere Sting mellett Rob Mathes volt hallható lesz a Police-korszak meghatározó számai közül például a “Roxanne” és a “Next To You” csakúgy, mint szólókarrierjének nevezetes állomásai, mint az “Englishman in New York” vagy a “She’s Too Good For Me“.

A “Symphonicitiy” észak-amerikai állomásaira pillanatok alatt elfogytak a jegyek, a turnéval és a lemezzel kapcsolatban pedig a legnevesebb tengerentúli lapok is csak szuperlatívuszokban beszéltek.

Az európai turné, melynek keretében a fent már említett időpontban a Papp László Budapest Sportarénába is ellátogat ez a gigantikus előadás, az öreg kontinens nagynevű koncerttermeiben is látható lesz.