Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mi történik akkor, ha a megfelelő dal megtalálja a megfelelő előadót? A válasz egyszerű: fesztiválgyőzelem!

A napokban tartották a fővárosi Petőfi Csarnokban a Csináljuk a fesztivált című népszerű televíziós műsor legutóbbi évadának döntőjét, melyen meglepő eredmény született: a döntőt Serbán Attila nyerte meg, a Queen: Who wants to live forever c. dalával!

MIért meglepő ez? Leginkább azért, mert valószínüleg nem sokan jósolták ezt meg előre. Annak ellenére, hogy még a műsorvezetők – Szulák Andrea és Harsányi Levente – is úgy konferálták fel: ezt a dal Freddie Mercury óta nem nagyon énekelte el így senki. Még Brian Maynek, a Queen gitárosának sem sikerült.

Serbi azonban jött, látott és győzött.

“Dupla boldogság ez nekem, mert nem csak, hogy nyertem, de ráadásul egy olyan dallal, ami a szívemhez borzasztóan közel áll. A szakmában köztudott rólam, hogy imádom a Queen zenéjét, külön öröm hát, hogy az ő dalukat népszerűsíthetem.” – nyilatkozta Serbi a műsor után.

Megtudtuk azt is, hogy még a versenyző kollégák között is voltak, akik Attilára szavaztak, és mindenki nagyon örült a győzelmének!

Serbi most újult erővel koncentrálhat második nagylemezére, mely a rajongókhoz az ősz folyamán juthat majd el, és vadonatúj dalokat tartalmazni!