Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az Animal Cannibals 2010 nyarára is bedob egy slágert, a „Rap diszkó” című, korábban megjelent lemezéről. Ez a SZÁJKARATE.

A nagyon lelazított, flegmásított szócsépléshez az emberevőktől szokatlanul, itt mintha egy picit még csípős sorok is hozzá csattannának. Szókarate ez a javából, amolyan utcai stílusban, de mégsem közönségesen. Ugye-ugye, el lehet úgy is bárkit küldeni az anyukájába, hogy közben nem káromkodunk, wááuu! Meg is teszik, bár a keleti küzdősportos társítás latin zenei alapon komplett skizofrénia, mégis bejövős. Talán pont ezért, mert más, mint a többi. Popsirázós és fejbólogatós cucc is egyben!

Ez már a hetedik(!) dal, amihez képi aláfestés készül az AC hetedik lemezéről. Különleges technikát használva, több forgatási napon, RED kamerák kereszttüzében, kung fu mesterek társaságában és különleges helyszíneken teszik exkluzívvá ezt az alkotást az emberevők. A történetben a két repper betéved egy kung fu faluba, ahol komoly beavatáson és kemény kiképzésen vesznek részt. Kopaszra borotválják a fejüket, zúzódásokat és lila foltokat szereznek (és ezeket nem a filmes maszkmestereknek köszönhetően). Természetesen, nem marad ki a humor sem a moziból, hiszen a főszereplők nem arról híresek, hogy komolyan tudnának venni bármit is. A sok konfliktus, a rengeteg elcsattanó ütés és pontosan célba találó rúgás után, a végén minden a helyére kerül. Hogy hogyan, az maradjon meglepetés!

Rendező: Géczy Dávid.

AC: A videóklip több jelenetét 3D-ben forgattuk. Ez egy nagyon új technika, ami még 2010-ben elindul hódító útjára és az otthoni 3 dimenziós mozizást észrevétlenül fogja becsempészni a hétköznapjainkba. Már nem a plazma, az lcd és nem a led tv és monitor, hanem a 3D jelenti a jövőt (jelent). A videóklip premier nyáron lesz, egyelőre 2 dimenzióban. A 3 dimenziós változatot később egy zártkörű vetítésen nézhetik meg azok a szerencsések, akik a honlapon regisztrálnak és kisorsolásra kerülnek. Természetesen, a 3D-s monitorok és tévék elterjedése után (várhatóan az év vége felé) a 3D-s speciális AC videóklip is letölthető és megnézhető lesz majd az Animal Cannibals hivatalos honlapjáról!

www.animalcannibals.hu