Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Döntőjéhez érkezik június 13-án, vasárnap este 7-kor A cég hangja a VIASAT3-on. Hat csapat mutathatja meg ismét tehetségét, bátorságát és rátermettségét a színpadon, hogy kiderüljön, kié lesz a három milliós fődíj, valamint a tagonkénti egy-egy notebook, no meg a dicsőség, ami A cég hangjainak kijár.

Az örömzenélés örömkönnyeket szült nem csak a versenyzők, de a műsorvezetők és a zsűritagok szemében is. A Katedra, a Telekom, a Createam, a Flashbank, a BKV és a Pénzügyesek csapata nagy utat tett meg a válogatástól a döntőig. A zsűri az elődöntők folyamán a hitelességet, az átváltozás képességét, a szívből jövő örömöt értékelte, amit a produkciók képviseltek – a döntő során sem lesz ez másként. “A zene és a tánc segít, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz, ezáltal egy lakájosabb, melegebb, kedvesebb és lazább Magyarországot teremtsünk. Ezt hivatott terjeszteni ez a műsor.” – állítja Soma, akit néhányszor lúdbőrzésre késztettek a dalnokok. Hajós András szerint azok az emberek, akik két nap alatt képesek megtanulni mambózni, vagy nyelvtudás nélkül angolul énekelni, törött bokával kolléganőket emelgetni, ennél egyszerűbb dolgokra is képesek, amivel szebbé tehetik az életüket.

“Az volt a kérdés, hogy a csapatok fel tudják-e nagyítani a bennük lakó szeretetet a színpadon, súlyokkal teli, nehéz életünkbe belecsempészve így annyi örömöt, amiért érdemes élni a földön.” – véli Novák Péter, aki a zsűrizés mellett a műsor zenei produceri tisztét is magára vállalta.

A cég hangja döntő – június 13. vasárnap, 19:00 VIASAT3