KezdőlapHírekÚjra itt a Bon-Bon!

Újra itt a Bon-Bon!

-

15 éve alakult meg Magyarország egyik legismertebb zenekara, akik számtalan slágerrel a hátuk mögött most újra itt vannak! A Bon-Bon tagjai, Szolnoki Péter és Török Tamás ismét egy bulizós, fülbemászó lemezzel jelentkeznek, a “Mindig úton” pörgős dalai között ugyanolyan slágergyanús szerzeményeket találunk, mint azt korábban megszokhattuk a párostól.

Hirdetés

Természetesen a Bon-Bon nem ragad le a múltnál, ami észrevehető a dalaikon is, új szerzeményeik kellemes meglepetéssel szolgálhatnak mindenki számára, “Legyen a mi napunk” című számuk pedig már most kedvelt darabja több hazai radió kínálatának, és koncertjeiken is töretlen érdeklődés tapasztalható.

„A jubileum alkalmából megjelent lemezünk abszolút rólunk szól, a mi életünkről. Ezért is lett az a címe, hogy Mindig úton” – mondta a zenekar énekese, az idén 40. születésnapját ünneplő Szolnoki Péter, majd hozzátette, hogy habár szép kor egy zenekar töténetében a 15 éve, ennek ellenére eszük ágában sincs best of lemezt csinálni egyelőre, hiszen rengeteg új ötlet van még bennük, a Bon-Bon még számos érdekes újdonságot tartogat rajongói számára.

Hirdetés

Külön ínyencség, hogy a frontember lánya, Bogi is vokálozik az albumon, melyről Péter a következőket mondta el egy, a Blikknek adott interjúban: „Bogi nagyon jól énekel, és ezt rajtam kívül még jó néhányan így gondolják. Kétéves kora óta egyértelmű, hogy szereti a zenét, jelenleg épp fuvolázni tanul, emellett színiiskolába jár, szavaló- és mesemondó versenyeken indul, és profi módon táncol. Viccesen azt szoktam mondani, hogy már most is alkalmas lenne tinisztárnak, amitől, rögtön hozzáteszem, hideglelést kapnék.”

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek