Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Tegnap, május 1-én kezdődött a Megasztár 5. első előválogatása, egyszóval megérkeztek a tehetségek. :))

A Megasztár zsűrijének idén is kemény lesz a dolga, amellett, hogy néha nagyon jókat szórakoznak. A felhozatal nagyon vegyes, van aki nagyon jó és vannak „még jobbak”. :))

Idén nem volt szabály a kórhatár, így mindenki jelentkezhetett. Volt aki az éneklés mellett koreográfiát is előadott, de az a legjobb, amikor az őstehetségek azt hiszik magukról, hogy valóban azok.

“Van annak értelme, hogy szépelegjek, ne mondjam meg azt, amit gondolok?(…) Ez a pillanatnak is a művészete, itt és most kell megmutatni. Ha nem, akkor nem!” – Friderikusz Sándor.

Olyanok is voltak, akik egész jelenetet rendeztek, kiakadtak, dühösek lettek, szóval folyt a hiszti, végül felháborodva rájött, hogy „nagyon rossz volt, de nagyon nagyon rossz volt, mind a kettő rossz volt.” Izgul az ember nah…

Sokan voltak, akik az előző Megasztárban feltűnt tehetségek dalaival próbálkoztak… az az érzésem, hogy senkinek sem jött be a próbálkozás. :(

Volt olyan is, aki nagy lelkesedéssel érkezett, noha családja szerint „nem tud énekelni”, a produkciót a zsűri alig tudta leállítani, végül sírás lett a vége.

Hogy mennyi lelki sérült lesz a műsor után.8-|

Mások anyukájukkal érkeztek a válogatásra, mégha a zsűri nem is értékelte a produkciójukat, ők akkor is tudják, hogy nagy tehetségek, azért búcsúzásul még egy átkot szórtak a zsűrire…

Tetszett azért, amikor Friderikusz megmondta a magáét a végén… (04:46 perc)

Volt itt minden, Britney utánzat, Louis Amstrong, Bikicsunáj és Wat a wanderfúl wörd, de a legtöbb jelentkezőnek mégiscsak otthon ment a legjobban.

A legtöbben Friderikusz szájától félnek…

Szerencsére azért akadtak jók is a jelentkezők közül, mint pl. a New York-i srác. Én szurkolok neki, remélem továbbjut.

Az est legnagyobb „fénypontja” mégiscsak a magát anyának, rockernek és boszorkánynak tituláló nőci volt… :)) Kár, hogy Eszenyi Enikő nem élvezte annyira a produkciót.

Jegyespár is megpróbálta szerencséjét a Megasztárban, sajnos csak egyikőjük jutott tovább, ő is kiharcolta mindezt, remélem azért nem lesz otthon ebből családi vita.

Ha a Megasztárban nemis, de az interneten biztosan sokan befutnak majd a próbálkozásukkal, de hát már ezis fél siker, nem ? ;))


Bikicsunáj!