Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Napjainkban egy ifjú előadó számára szinte az egyetlen bemutatkozási lehetőség a különböző tehetségkutató versenyeken való részvétel. Azonban léteznek üdítő kivételek, akik pusztán a nyilvánvaló tehetségük révén is képesek felhívni a kiadók figyelmét.

Rony bemutatkozó albumával (Álmok és vágyak) üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei életbe. A fiatal énekesnő egy kis Zala megyei faluban, a kevesebb, mint pár száz lélekszámú Sárhidán született és már hat évesen fellépett a világot jelentő deszkákon.

Az „Álmok és vágyak” kiválóan szerepelt, közel 12 000 példányban fogyott el, ami a mai lemezeladásokat tekintve fantasztikusan jó eredménynek számít. A közönség hamar a szívébe zárta Rony-t, aki azzal hálálta meg a rajongók szeretetét, hogy minden bulit, fellépést elvállalt, így az elmúlt években többször is körbejárta az országot.

Persze közben a második lemez munkálatai is elkezdődtek és ennek kézzelfogható gyümölcse „Engedj közelebb” címmel május 28-án kerül a boltok polcaira. „Győztes recepten ne változtass” tartja a mondás, így Rony második lemezén is elsősorban nagy magyar slágerek feldolgozásai hallhatóak, két saját, vadonatúj dallal kiegészítve.

A korongon hallható feldolgozások nem szolgai módon követik az eredeti változatokat, hanem új hangszerelésben, tempós, szórakoztató, táncolható formában kerültek rögzítésre. Tehát a Rony rajongók megnyugodhatnak, akárcsak a bemutatkozó album, az „Engedj közelebb” is tele van jobbnál jobb slágerekkel, egy fantasztikus hanggal rendelkező énekesnő tolmácsolásában.