Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az énekesnő új dalát a The One-t már több arab rádió is játssza, az izgalmas helyszíneken rögzített videoklipjében duett-partnerével a Közel-Keleten jól ismert előadóval Yasser Habeeb-bal közösen szerepel.

A The One című szerzemény arab-angol nyelven már hallható, valamint hamarosan arab-magyar nyelven is rögzítették. A sláger a többszörös aranylemezes énekessel, Yasser Habeebel készült és a sikerére mi sem jobb bizonyíték, mint hogy felkerült a Közel-Keleten már megjelent Sunshine Arabia 2010-es válogatáslemezre. A nagy népszerűségnek örvendő korongon ez lett az első számú dal.

Közben a videoklip is elkészült

– A kisfilmet Dubaiban forgattuk, az EMI kiadó támogatásával. A forgatás egy hétig zajlott, több helyszínen rögzítettünk jeleneteket az image-kliphez. Készítettünk éjszakai és nappali felvételeket a Marinán, stúdióban és limuzinban egyaránt – mesélte Pflum Orsi, aki hamarosan visszatér az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városába és folytatja zenei karrierjének az egyengetését.

Tehát sok-sok tárgyalás vár az énekesnőre, de a jelek szerint jó úton halad afelé, hogy a hazai előadók egyikeként sikert érjen el határainkon túl.

Közlemény