Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az idei év újonc popszenzációja, Iyaz várva várt debütáló albuma, a Replay június 11-én jelenik meg a Beluga Heights/Reprise Records gondozásában, hazánkban pedig június 25-én lesz elérhető. Az album producere a Beluga Heights-alapító J.R. Rotem  volt, aki már olyan sztárokkal dolgozott együtt korábban, mint pl. Rihanna, Leona Lewis, Britney Spears, Sean Kingston, Jason Derulo, vagy Rick Ross.

A Brit Virgin-Szigeteken született Iyaz  a “Szigetpop” hangzás zászlóvivője – rap, reggae, pop különleges keveréke ez, melyet a szintén Beluga Heights-kiadós Sean Kingston  vezetett be a köztudatba. Kingston  fedezte fel Iyaz MySpace oldalát 2008-ban, és mutatta be őt Rotemnek, aki azonnal meglátta a lehetőséget a 23 éves fiú hangjában és dalszerző képességében.

Alig néhány hónappal később Iyaz csillaga máris felfelé ívelt, amint a “Replay” című kislemez megjelent, hiszen az azonnal az első helyen indított a Top 40 és a UK kislemezek listáján is, és azóta már tripla-platina minősítést ért el. Már az első héten több, mint 106.000  példány fogyott a dalból csak az Egyesült Királyságban, ezzel 2004 óta a legmagasabb újévi eladást produkálva.

Most végre itt az új maxi, a Solo, ami reméljük, hogy még elődjénél is nagyobb sláger lesz!

Külön érdekessége, hogy Janet Jackson 1993-as dalának, az “Again” című slágernek dallamára épül a refrén.