Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Két vadonatúj sorozattal tesszük még színesebbé a szombat délutánokat a nézők számára! Egyikük címe ismerősen csenghet: az új Knight Rider azonban egy itthon még nem látott, teljesen friss feldolgozás, David Hasselhoff pedig már csak epizódszereplő.

Knight Rider – Szombat, 16.30 – Amerikai akciófilm-sorozat
Az új NBC sorozat számos tekintetben visszakacsint a nagy elődre, de legalább annyira különbözik is tőle. A legendát a filmstúdió egy másfél órás mozifilmmel élesztette újra még 2008-ban, melyben KITT Pontiac helyett Fordból formált új dizájnnal és Val Kilmer hangján kelt életre. A mozifilm hozta a vele szemben támasztott elvárásokat, és több mint 13 millió nézőt. A sorozatnak ezt követően már semmi sem állta útját, az új Michael Knight-ot, azaz Mike-ot ahogy a filmben, a szériában is a fiatal Justin Bruening alakítja – magyar hangját a TV2 műsorvezetője, Szabó Máté kölcsönözte. KITT ugyan modern dizájnt kap, ám a szinkronrendező ügyelt rá, hogy az új sorozatban is a magyar nézők körében rendkívül kedvelt Versényi László hangján küldje vészhelyzetben is nyugodt hangú üzeneteit.

Trinity kórház (HawthoRNe)– Szombat, 17.30 – Amerikai orvos-sorozat
KITT visszatérésével egy időben új kórház sorozatot indít szombat délután a TV2. Az USA-ban 2009-ben debütáló széria első része sikeresnek bizonyult, így már készül a második évad, a főbb szerepekben Jada Pinkett Smitht (Christina Hawthorne), magyar hangja Radó Denise, és Michael Vartant (Dr. Thomas Wakefield) magyar hangja Görög László, láthatjuk majd. A főhősnő a Mátrixból, és Tom Cruise mellől, a Collateral – A halál záloga című filmből, a férfi főszereplő pedig az Aliasból lehet ismerős a magyar nézőknek.