Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy időre visszavonul a NOX együttes, énekesnőjük, Péter Szabó Szilvia jelenleg épp külföldön, Ausztráliában tanul, ezért a közeljövőben a csapat gyakorlatilag szünetel.

A NOX oldalán tegnap jelent meg a közlemény ezzel kapcsolatban, alább olvashattok belőle egy részletet:

Szilva a közel jövőben biztosan nem tudja megszakítani tanulmányait és az igazat megvallva nem is szeretne, ki zökkeni az épp mostanra megszokott életritmusából. Most jól érzi magát távol az otthonától, pihen, nem akar jó darabig színpadra állni, szeretne kicsit távol maradni a „rivaldafénytől”. Mindazok ellenére, hogy Szilva szívből szereti Magyarországot, most mégis úgy érzi, hogy hosszabb ideig szeretne Ausztráliában maradni. Próbára tenni magát a világ másik felén és megállni a helyét egy új környezetben. A sajtóban vagy a bulvársajtóban való „csak azért is” szereplést eddig is kerülte, eztán sem szeretne abból a célból a címlapokon vagy az újságokban szerepelni, hogy a neve ne merüljön feledésbe.

Természetesen, abban a pillanatban, amikor a zenei pályafutását érintő, említésre méltó eseményekkel, fejleményekkel szolgálhat, azokról rajongóit – az újságírókat segítségül híva – bizonyosan tájékoztatni fogja. Szilva úgy érzi, hogy amit elmondhatott magáról, azt a legutolsó lemezén és koncertjein már elmondta. Amit megmutathatott magából, azt megmutatta. Amíg új dolgokkal nem tud előrukkolni, nem érzi szükségét újabb koncerteknek vagy esetleg egy új lemez előkészítésének.

A Nox nemrég kiadta Best of 2002-2009 lemezét, amelyen az elmúlt évek legnagyobb NOX slágerei találhatóak.