Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Március 4-én mutatják be SP Ne add fel című videóklipjét

Március 4-én debütál SP vadonatúj videóklipje, amelyet Éder Krisztián a Ne add fel című dalra készített.

A klip, amelyet két napon át forgattak, exkluzívan a VIVA TV-ben debütál és egy hétig csak ott és SP weboldalán nézhető meg.

A klipben, amelyet SP álmodott meg, feltűnik Puskás Peti és a Bad Boyz formáció is. A klipben Puskás Peti és Tóth Olivér vallatótisztként próbálják legyűrni az énekest, és feltűnik egy gyönyörű lány, az Álom.net című filmből megismert Iszak Eszter is. A klip másik részében táncos jeleneteket láthatunk, amelyben SP mellett a Csillag születik döntősei, a Bad Boyz csapat is megmutatja, hogy mit tud.

„Az eddigiek közül ez a klip áll a legközelebb a szívemhez, hiszen rengeteg munkám van benne. A kisfilm sztorija teljesen a dal érzelmeire épít, a szereplők pedig nagyon jó munkát végeztek. Puskás Petit nemrégiben láttam egy színdarabban, és annyira megtetszett a játéka, hogy azonnal felkértem az egyik vallatóőr szerepére” – mondta a forgatásról SP.

„A video képi világa is nagyon érdekes lett: bár egy pörgős, dinamikus dalról van szó, mi mégis sok lassított felvételt tettünk az anyagba, hogy ezáltal is különleges felvételeket kapjunk” –  tette hozzá az énekes.

SP Ne add fel! klippremierje március 4-én délután, a VIVA Interaktív műsorában lesz látható!