KezdőlapZeneDalokDalpremier: Cheryl Cole feat. Taio Cruz - Stand Up

Dalpremier: Cheryl Cole feat. Taio Cruz – Stand Up

-

Cheryl Cole

Ki gondolta volna, hogy Cheryl Colenak ilyen hatalmas sikere lesz első szólóalbumával, a 3 Words-al ? A kritikusok semmi esélyt nem adtak neki, a zenekedvelők „darabokra szaggatták”, will.i.am, Taio Cruz és más zenés producer viszont meglátta benne a lehetőséget és esélyt adott neki, így sikerült Coleból rövid időn belül igazi szupersztárt faragni.

Hirdetés

Az énekesnő már azon gondolkozik, hogy újra kiadja első albumát Angliában, az USA-ban pedig különleges kiadást tervez, ennek okán már jó ideje együtt dolgozik Ryan Tedderrel. Mint minden énekesnő, aki komolyan veszi a feladatát, Cheryl már következő dalát is bemutatta, ami a Stand Up címre hallgat és ami tulajdonképpen egy Taio Cruzzal közösen készített duett. Egyike az album legerősebb dalainak.

Mondom erős, mert átad valamit, és valószínűleg sláger lesz belőle Európában, főleg ha a dalhoz mért klipet készítenek, de hát ez már semmi a Fight For This Love, 3 Words és a Parachute után. Chaeryl nemrég a dán X-Factor című műsorban járt, ahol a Fight For This Love című dalt adta elő.

Hirdetés

Cheryl Cole nemrég szakított a focisztárral, Ashley Cole-al és nyár körül felveszi a Cheryl Tweedy nevet. ;)

Mi a véleményed a Stand Up-ról ?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek