KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip premier: InterYou - Érted éltem

Videóklip premier: InterYou – Érted éltem

-

http://www.youtube.com/watch?v=w3Z0SjgXTPo

Ati (Talán Attila – ének), Cris (Bakó Krisztián – ének, gitár), Ádi (Dandó Ádám -basszusgitár, vokál) alkotta InterYou 2008. novemberében alakult meg. A banda tehetségét először Csipa, a Hooligans énekese fedezte fel. A budapesti fiúk a korosztályukban egyedülálló módon kizárólag saját szerzeményű pop-rock dalokkal és dalszövegekkel törnek be a hazai zenei piacra. Saját bevallásuk szerint a szellemi táplálékot a 60-as, 70-es és a 80-as évek könnyűzenéje adta számukra, legnagyobb példaképeik között van a Beatles, a Queen és Bon Jovi…
Az InterYou a pozitív életérzésről szól: „Mi nem félünk kimutatni az érzelmeinket, dalaink többsége lírikus hangvételű, bár vannak keményebb darabok is. Ezt a pozitív és közvetlen életérzést szeretnénk átadni másoknak is a zenénkkel. A 90-es évek a cipőnézegetős grunge zenék időszaka volt, most mi jövünk, teli életerővel… foglalja össze Ádi a csapat szellemiségét.

Hirdetés

Első daluk, amelyhez klip is készült, az Érted éltem egy gyönyörű lírikus hangvételű track. A számot Cris írta egy képzeletbeli lányhoz. „Nem egy konkrét személynek szól. Akkoriban pont egyedül voltam, és elképzeltem egy olyan lányt, akinek az egész életemet odaadnám. A sors úgy hozta, hogy mire elkészült a dal, megismertem a jelenlegi bartánőmet. Azt hiszem ő az a lány, akit elképzeltem akkor… – meséli Cris.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek