KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip premier: Black II Black: Nem kell

Videóklip premier: Black II Black: Nem kell

-

Black II Black

Itt az új Black II Black videóklip, amelyet Bebéék a Nem kell című dalra forgattak nemrégibben.

Hirdetés

A csapatnak elég jól kezdődött az év, hiszen a Funkybiotikum című daluk a Fonogram Díjátadó Gálán elnyerte „Az év hazai klasszikus pop-rock albuma” címet.

„Nagy öröm számunkra, hogy a díjat idén mi kaptuk. Sokszor voltunk jelölve, de a díj eddig még mindig elkerült minket. Külön öröm, hogy nagyon erős, általunk is sokra becsült jelöltek közül kerültünk ki győztesként” – mondta Glatz Gábor, a Back II Black dobosa.

Az immár 15 éves csapat így vallott a Funkybiotikum albumról:

„Úgy gondoljuk, hogy a ‘Funkybiotikum‘ igazán jól sikerült album lett, így abszolút megérdemli ezt az elismerést. Bízunk benne, hogy minél többen felfedezik, hogy méltó helyre került az év albuma díj. A hazai popzene megítélése manapság nem túl pozitív, amit mi nem veszünk magunkra, de negatív hatásait néha sajnos tapasztaljuk. 14 éve próbáljuk a magyar popzene igényesebb vonalát képviselni, és ez az elismerés megerősített minket abban, hogy érdemes az eredeti elképzeléseink mellett kitartani, valamint hinni azokban az értékekben, amik mentén már régóta jelen vagyunk Magyarországon.

Hirdetés

A Black II Black hamarosan egy különleges show-koncerttel készül, addíg nézzétek meg a srácok új, Nem kell című klipjét. Várom a véleményeket.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek