Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Dukai Regina és Papa Jo

A VIVA zenecsatornán néhány hete látható Dukai Regina és Papa Jo nem mindennapi videoklipje. A “Te vagy az” címû tempós R’n’B sláger zenei szakemberek szerint a 2010-es tavasz egyik legnagyobb favoritja lehet!

A közös munka ötlete közel egy éve fogalmazódot t meg az énekesnõben és a rapperben. Regina gyakori vendége a Peaches and Cream partisorozatnak, melynek egyik hangulatfelelõse MC Papa Jo. A közös bulizások alkalmával a fiatalok hamar megtalálták a közös hangot, és kitalálták, hogy készítenek egy duettet a mindkettejük által kedvelt R’n’B stílusban.

Dukai Regina és Papa Jo közös klipje

Még 2009 áprilisában született meg a “Te vagy az” címû dal, melyet a nagyérdemû a 2009-es VIVA Comet gálán hallhatott elõször. Ezt követõen minden héten felcsendült a felvétel a PNC partikon, és hamar a közönség kedvencévé vált. A dalhoz novemberben forgattak videoklipet, méghozzá 5 millió forintos költségvetésbõl. Ez Magyarországon egyedülálló dolognak számít, eddig csak a VSOP-nak és Papa Jo-nak készült hasonló összegbõl klipje, szintén a Bedlam Records gondozásában.

A klip egyszerû és nagyszerû. Papa Jo és Regina megérkeznek a Pink! Clubba barátaik társaságában, hogy egy fergetegeset bulizzanak. Jóképû pasik, szexi lányok, remek hangulat és tökélet es zene. Akárcsak egy Peaches and Cream partin.

A közös dal egyre népszerûbb a fiatalok körében – lassan, de biztosan menetel felfelé a különbözõ slágerlistákon.

Szerintem a klip nagyon hatalmas, szívesen részt vettem volna én is benne :))

Várom a te véleményed!