Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hétfőre virradóan, február 24-én megtartották Los Angelesben az idei Oscar-díj kiosztót. Az eseményt nemcsak a filmrajongók várták tűkön ülve, hanem a zenekedvelők is, akiknek abszolút megérte ébren maradni. Lady Gaga és Bradley Cooper ugyanis élőben adta elő az évtized egyik legszebb balladáját, a Shallowt.

Senkinek sem okozott meglepetést, hogy Rami Malek és a Bohém rapszódia (Bohemian Rhapsody) elvitte a szobrocskát, mint ahogyan az sem, hogy Lady Gaga és a Csillag születik (A Star Is Born) is díjnyertesként végezte a gálán. Attól viszont, amikor a szőke énekesnő Bradley Cooper társaságában megszólaltatta a film legszebb betétdalát, ott, élőben, az Oscar színpadán, mindenkinek hatalmasat koppant az álla.

Köztudott volt, hogy az Oscar-gálán a Csillag születik mindkét főszereplője fellép, ám arra senki sem számított, hogy a duettjük – melyet milliószor végighallgattunk már – ezúttal is a szívekbe talál, és képes lesz újra a legmélyebb érzelmekig hatolni.

Gaga csodaszép fekete ruhája és a zongora látványa, amelyhez leült, már megteremtette az alaphangulatot, de a kettőjük produkciója, az abból áradó tökéletes összhang és harmónia mindent vitt… Az énekesnő és a világhírű színész egy szerelmes párt alakított a filmben, de ez a különleges kötelék a színfalak mögött is megmaradt közöttük, és a való életben is éppúgy ott szikrázik közöttük a kémia, mint a filmvásznon, valahányszor mikrofont ragadnak, és színpadra lépnek.

„Nem él ember ezen a bolygón, akivel el tudtam volna énekelni ezt a dalt, rajtad kívül.” – mondott köszönetet Bradley Coopernek Lady Gaga, amikor átvette az Oscar-díjat. Hát azt mi sem tudjuk, hogyan szólt volna ez a dal egy másik előadóval, ám Bradley Cooper után mi sem tudnánk elképzelni mással ezt a fantasztikus duettet!