KezdőlapHírekAnnyira fáj, hogy bepisilsz! Ezen a pokoli műtéten esett át Meghan Markle

Annyira fáj, hogy bepisilsz! Ezen a pokoli műtéten esett át Meghan Markle

-

Valahányszor megjelenik a nyilvánosság előtt, Meghan Markle azonnali sikert arat. Mindig elegáns és stílusos, a szettjeihez pedig nélkülözhetetlen a magassarkú, melyben órák hosszát kell álldogálnia. Sokan feltették már a kérdést: hogy bír oly sokáig ezekben a lábgyilkos cipőkben létezni? Egy bizonyos fotó azonban lerántotta a leplet a valóságról…

A Sussexi hercegi pár nemrégiben körbeutazta a Csendes-óceánt,és egy 16 napos turné keretén belül több hivatalos látogatást tett a térségben. A körút alatt rengeteg fénykép készült Meghanról és Harryről, ám csak egy keltette fel igazán a rajongók figyelmét. Arról a fotóról van szó, melyen a hercegné mezítláb látható, és ami ezúton hihető bizonyítékot nyújt a brit sajtóban megjelent híreknek, melyek szerint Meghan Markle egy nagyon fájdalmas sebészeti beavatkozáson van túl – a bütyökműtéten.

Hirdetés

A The Sun újságírói kikérték egy ortopéd szakorvos véleményét is a témában, aki megerősítette az információt.

„A bütyökműtét pokolian fájdalmas. Sírni tudnál tőle! Teljesen biztos, hogy Meghan hegei egy ilyen beavatkozástól származnak.” – nyilatkozta Kumar Kunasingam, ortopéd sebész. A hercegné lábán ugyanis tisztán látszik, hogy megműtötték.

Hirdetés

„A sebhely 4–5 cm hosszú. Az operáció, melyre utal, nagyon kegyetlen tud lenni, és el kell teljen akár három hónap is addig, míg a páciens ismét magassarkút viselhet.” – tette hozzá a szakorvos. De a deformációval sem épp leányálom az élet, főként egy olyan nő számára, akinek a hivatása megköveteli az állandó magassarkút. Kényelmetlenek a cipők, nem beszélve a fájdalomról – talán emiatt is döntött Meghan úgy, hogy megműtteti magát.

„Egy ilyen bütyök akkora, mint egy hagyma. Több rétegből áll, és úgy a műtét előtt, mint az után pokolian tud fájni. A beavatkozás alatt eltávolítják ezeket a rétegeket, míg el nem érnek a csonthoz. Akkor ezt eltörik és helyreállítják.” – folytatta a beszámolót az ortopéd orvos, aki azt is elárulta, a Sussexi hercegné nemrégiben eshetett át az operáción, a hegei ugyanis még rózsaszínűek. Nagy valószínűséggel, valamikor 2015 folyamán műttethette meg a lábait.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek