Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ma elképzelhetetlennek tűnik, de volt időszak, amikor Károly herceg nem örült annak, hogy megszületett második fia, Harry – legalábbis ez derül ki abból a könyvből, amelyet annak idején Andrew Morton írt, Diana igaz története – saját szavaival címmel.

Ezekkel a szavakkal törte össze Károly herceg Diana szívét!
Fotó: Joe Haupt – Flickr

Diana Mortonnak elmondta, hogy Harry megszületése előtt a kapcsolata Károllyal “teljes sötétségben” telt, de amikor kiderült, hogy Harry úton van, a megszületése előtti hetekben újra nagyon közel került egymáshoz a herceg és a hercegné. Azonban ez a meghitt időszak nem tartott sokáig.

“Mikor Harry megszületett, a házasságunk ismét elkezdett összeomlani. Károly azt mondta: Oh, Uram, egy fiú, és még ráadásul vörös a haja. Ekkor bennem minden összedőlt, bezárult.” – vallotta be Diana.

A hercegné tudta, hogy fiút vár, de mivel Károly lányt szeretett volna, ezért nem mondta meg férjének, hogy így előzze meg a feszültséget.

Ezt már olvastad? Ezt mondta Diana hercegnő Camilla Parkernek, amikor megtudta, hogy Károly herceg szeretője

“Károly a keresztelőn közölte anyámmal, hogy csalódottak vagyunk, mert lányt szerettünk volna. Anyám ezután ingerülten közölte vele, hogy jó lenne, ha értékelné azt, hogy mennyire szerencsés, hogy egy ép és egészséges gyereke született” – részletezte Diana.