Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Új dallal és videóklippel tér vissza a zene mezejére a Hooligans. A felvétel tartalma valamennyiünket megszólít: emlékeket ébreszt fel bennünk, melyek által személyes üzenetként értelmezhetjük a dalszöveget.

hooligans-apam

Az Apám című videóklip május 18-án debütált. A premiert az együttes tagjai a következő szavakkal kísérték: „Mindenkinek van és mindenkinek egyaránt fontos. Ha rá gondolsz magadban, egyből kimondod, hogy apám. A legújabb Hooligans dal róla és rólad szól. Ha magatokra ismertetek a dalban tudasd veled, hogy mit köszönhetsz neki. Egy megosztással pedig talán az összes apához eljutunk, hiszen Apák Napja van.” – szól az üzenet.

A Hooligans tagjaiban többféle érzést ébresztett fel a szerzemény létrehozása. Volt, aki az apukája iránti érzései miatt illetődött meg, de olyan is volt, aki apaként is át tudta érezni a dal mondanivalóját.

„Már a stúdióban futkározott a hideg a hátunkon, reméljük, hogy mindenkiben elindít egy olyan érzést, ami még közelebb hozza az édesapjához.” – fogalmazott Tibi.

Te mit szólsz a szerzeményhez?