Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Muri Enikő, akárcsak Németh Katica, nem jutott tovább a tavalyi döntőbe, idén ismét az X-Faktor zsűrije elé állt produkciójával.

2011-ben Enikő Christina Aguilera ‘Hurt’ című dalával tért vissza.

MEGOSZTÁS


11 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Enikő előadásában ez a dal jobb volt, mint az eredeti. És egy ilyen tehetséget vágott ki tavaly Geszti!!! Helyette pedig a hamisan éneklő kismamát vitte tovább.:/

  Általában szeretem Gesztit, de ma ahelyett, hogy meghúzta volna magát a tévedése miatt, még neki állt feljebb, mondván, hogy milyen jó, hogy tavaly kidobta, most még jobb! Geszti! Pályát tévesztettél! Az ügyvédek vagy méginkább a politikusok tudnak minden dolgot így kifacsarni, és a maguk javára fordítani. Szégyelheted magad!

 2. Hát ezt csúnyán végigkiabálta. Szépen indít ha halknak kell lenni, de a refrén, így én is elüvöltöm. Látszott a zsűrin is, hogy kényszeredetten dicsérik fel, Katica után nem akarták azt mondani, oké, ő visszajött és de klassz, te meg, izé, kár volt…

  • Meghallgattam mégegyszer, és egyáltalán nem értek egyet Veled. Nem elüvöltötte, hanem érzelmet vitt bele. Tele volt fájdalommal és szenvedéllyel. Szerintem tökéletes volt. Ha Te is el tudod így “üvölteni”, szivesen látnálak a versenyben.:) Bár ha nem érezted át, talán mégsem.

   Ráadásul Gesztinek akart bizonyítani, hogy van benne “fűszer”. Persze ez nevetséges. Eddig is tudtuk, hogy van benne, csak Geszti nem.:/

 3. valóban végig ordítja nekem sem annyira jött be az első előadása klasszabb volt tavaly egyébként jó hangja van csak ez most nem sikerült…..

  • Kedves Nikica!
   A véleményedet tiszteletben tartom, csak annyit kérdeznék: miért nem tagolod az írásodat mondatokra? Nagy kezdőbetű és pont sehol sincs benne, és így nehéz értelmezni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here