Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

50-50% a szavazás állása, amikor Kökény Attila és Tolvai Renáta utoljára lép színpadra a Megasztár 5 alatt. Reni és Attila közös duettbe kezd, a “Caruso“-t adja elő.

Nektek hogy tetszett a közös duett?8 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Attila Te vagy az az ország MEGASZTÁRA!!!!
  Gratulálok a fantasztikus tehetségedhez. Mostmár ikon lettél Te is a zenetörténelemben!!!
  Ne szomorkodj, nem vesztettél semmit!!!

  • Attila te vagy a király kicsit fura volt tolvaj remit hozták ki győztesnek szavazni kicsit érdekes volt nem lehetett mindig attikára sms küldeni miért kérdem én jól meg bundázták grt

 2. nem örölök hogy nem attila nyerte meg ez nagyon meg volt bundázva az elején még 52százalék volt atilának asztán ijen gyorsan lement hőjeség nem jol szavasztak igazavan mindenkinek ez mog volt bundázva attila számomra az év hangja enyi reni vesztes szememben

 3. vidékröl szavaztunk attilára legalább ötvenen.mindenkinek csutkára fel volt töltve a teloja pénzel .megállás nélkül küldtük attilára minimum fejenként 20-30 ezerig.mégse mozdult el az eredmény ..pff ijen nincs.nem sajnálom renitöl a gyözelmet csak idegesitő hogy ,hogy ?lehetetlen.

 4. Sziasztok!!!Nálunk is Kökény Attila az év hangja ő az igazi Megasztár!!!!gondoljatok bele Reni szlovák-magyar ő neki 2 országban volt rajongotábora.,mig az Attilának szinte csak Magyarorsazágról.kikellett volna a szlovákok szavazását zárni és csak a magyarok szavazási arányának alapján dönteni.akkor reni csak 2.lett volna.nagy BUNDA a TV2.

 5. Apróság, sajnos Renáta durván elrontotta a szöveget, de jól kimászott belőle. Egyébként elsőrangú előadás mindkét versenyző részéről.
  Ez a Reni rontott része:
  Vide le luci in mezzo al mare penso alle notti la in America
  Ma erano solo le lampare e la bianca scia di un’elica
  Senti il dolore nella musica si alzo dal Pianoforte
  Ma quando vide la luna uscire da una nuvola
  Gli sembro piu dolce anche la morte
  Guardo negli occhi la ragazza quegli occhi verdi come il mare
  Poi all’improvviso usci una lacrima e lui credette di affogare

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here