Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A ma este utolsó produkciójában Kökény Attila Charlie dalát, a “Könnyű álmot hozzon az éj”-t adta elő zongorán.

Talán ez volt az est egyik legemocionálisabb pillanata, hiszen a csatorna bedobta a gyerekkártyát is, Attila kisfiával együtt adta elő a dalt.
Mester Tamás elkottyantotta, Attilát szeretné látni az Év Hangjának. :)) Presser Gábor ezt a dalt várta egész idő alatt, Eszenyi Enikő Attila átváltozását emelte ki a kezdetektől egészen mostanáig.

Nektek hogy tetszett a produkció?

MEGOSZTÁS


12 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Valami hihetetlen teso ahogy énekelsz.A hideg futkos rajtam amikor hallgatom persze jóból.már azt hittem ez a szij jut tovább.Összetörtem volna a tv-t.Remélem megnyered sok sikert a továbbiakban is. A családod nagyon aranyos hogy szorítanak neked.

  2. Ő a legjobb . Nagyon remélem hogy meg fogja nyerni,nagyon kérek mindenkit aki szereti amit csinál szavazzon ráá ne az utolsó pillanatban kelljen félni attól hogy ne adj isten nem ő nyeri.KÉREK MINDENKIT AKINEK TETSZIK ATTILA TUDÁSA SZAVAZZON RÁ !!! MINDEN EGYES SZAVAZAT SZÁMIT !!!!!!!!

  3. mindenki zavazzon attilara aki jo zenet akar hallani..mar eddig is bebizonyitotta o az ev hangja sot magyarorszag legjobb 3-ba benne van szavazzatok ra…….

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here