KezdőlapHírekFalusi Mariann és Varga Viktor énekli az idei Teleton hivatalos dalát

Falusi Mariann és Varga Viktor énekli az idei Teleton hivatalos dalát

-

Minden évben óriási várakozás előzi meg a VIVA Teleton hivatalos dalát, nincs ez másképp idén sem. Ám most vége a találgatásoknak, lehull a lepel, egy igazán különleges páros járul hozzá hangjával a jótékonysági akció sikeréhez: Falusi Mariann és Varga Viktor énekli ugyanis az idei Teleton-himnuszt.

Hirdetés

A „Tárd ki szíved” című dalhoz karácsonyi hangulatú videoklip is készült, amelyben a zenecsatorna két műsorvezetője, Ada és Zola mellett az újonc VJ Eszti is feltűnik.

Hirdetés

Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy a VIVA TV a Teleton jótékonysági akcióhoz kapcsolódóan egy karácsonyi dallal is meglepi az embereket. Idén egy kivételes páros, Falusi Mariann és Varga Viktor varázsol ünnepi hangulatot a „Tárd ki szíved” című dallal, amelynek szövegét Molnár Tomi, az Anti Fitness Club énekese jegyzi, zenéjét pedig Szabó Zé szerezte.

Az idei jótékonysági gyűjtés hivatalos himnuszához videoklip is készült, méghozzá a neves kliprendező, Indián vezényletével. A kedves kisfilmben az utóbbi időben jelentős súlyfeleslegtől megszabaduló Falusi Mariann egy karácsonyi díszbe öltöztetett kisautóval járja Budapest utcáit, Varga Viktor pedig a rakparton sétálva dúdolja a fülbemászó dalt: A video végére természetesen a két énekes találkozik, és a hagyományokhoz híven a VIVA műsorvezetői, Ada, Eszti és Zola is feltűnnek a klipben.

„Figyelemmel kísértem az eddigi VIVA Teleton akciókat és tudom, hogy a dalhoz mindig neves énekeseket kérnek fel, ezért nagyon megtisztelő, hogy most engem választottak Falusi Mariann mellé. Korábban hallgattam a dalokat, most pedig én éneklem. Egyszerűen hihetetlen!” – árulta el mosolyogva Viktor. „Manapság sajnos számtalan rászoruló nevében gyűjtenek, és nem tudni, valóban jó helyre kerül-e a pénz. A Teleton viszont egy évek óta jól bejáratott akció, ahol biztosak lehetünk abban, hogy az adott kórház vagy alapítvány kapja meg a befolyt összeget.” – tette hozzá az ifjú tehetség.

A várva várt dal november 30-án csendül fel először a Neo FM-en a Bumerángban, a klippremier pedig szintén aznap lesz, a VIVA Interaktív című műsorában.

A Teleton a VIVA jótékonysági akciója, amelynek keretében idén az újszülött-mentésben úttörő szerepet játszó Peter Cerny Alapítványnak gyűjt a zenecsatorna, hogy egy óriási álmot valóra váltva egy új rohamkocsival bővüljön az alapítvány gépparkja.  Az adománygyűjtő vonal telefonszáma 06 91 22 50 22, a hívás díja bruttó 375 Ft.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek