KezdőlapFilmElőzetesVisszafordíthatatlan pusztítással, apokaliptikus jóslatokkal és megállíthatatlan sebességgel közelít az Űrvihar!

Visszafordíthatatlan pusztítással, apokaliptikus jóslatokkal és megállíthatatlan sebességgel közelít az Űrvihar!

-

Október 19-én nem akármilyen jóslat fog beigazolódni: újabb természeti katasztrófát kell elszenvednie a bolygónknak, melyet a már régóta fenyegető klímaváltozás és az emberek nemtörődömsége eredményez. A Föld körül keringő, éghajlati változásokat kordában tartó műholdak összefognak ellenünk, és világrengető rombolásba kezdenek…

Visszafordíthatatlan pusztítással, apokaliptikus jóslatokkal és megállíthatatlan sebességgel közelít az Űrvihar!

Hirdetés

Erről szól legalábbis Dean Devlin legújabb moziprodukciója, mely Geostorm – Űrvihar címmel idén ősszel debütál a vásznakon. Gerard Butlerrel, Ed Harris-szel és Abbie Cornish-sal a főszerepben viszont nincs amiért aggódnunk. A megmentőink ugyanis az idővel versenyt futva próbálják megtalálni a megoldást, és megakadályozni a Föld pusztulását.

Amikor a klímaváltozás már akkora károkat ejtett a bolygónkban, hogy az már a kihalás küszöbén áll, a világ kormányai végre összefognak, és megalkotják a Holland Fiú Programot: egy műholdhálózatot, ami körülveszi a Földet, és különböző geomérnöki technológiákkal felszerelve óv meg minket a természeti katasztrófáktól. A projekt két sikeres évet zárt, ám a harmadikban történik valami… a program meghibásodik, és a világunkat ismét egy megállíthatatlan veszély fenyegeti.

Hirdetés

A film a Warner Bros. jóvoltából készült, és látványos előzetessel csalogatja magához a kíváncsi szemeket. A feltevések alapján viszont ez a produkció mégsem fog nagyot durrantani – talán amiatt, mert kezd kimerülni a katasztrófa-téma, vagy talán azért, mert a címnek semmi köze a tartalomhoz?! Majd eldönti az, aki jegyet vált, és megnézi a moziban. Addig is, itt a pár perces videó, amit semmibe sem kerül megnézni.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek